romania united kingdom germany france china

logo GP

shop europa master pigeons

Sponsori

fb benzinglive

 

geraldy tauben 01 en

 

Mifuma

 

images

 

mifuma

Pretul este de 150 de Euro per porumbel. Mai mult ca sigur ca o buna parte din colegii columbofili din Romania gasesc acest pret mare. Dar m-am decis asupra acestui pret din doua motive : Primul a fost ca am vrut sa ating o anumita grila de premiere, cu premii cat de cat consistente si multe. Sunt in TOTAL 190 de premii cu valoarea totala de 160.000 Euro doar pentru 1.500 de porumbei platiti. Deci din cei 150 Euro platiti 107 Euro se intorc in pemii . Faceti un simplu calcul : O echipa de 5+1porumpei costa 750 ,reiese per porumbel un cost de 125 Euro. Daca scadeti cei 107 Euro care se intorc in PREMII, atunci raman 18 Euro pentru intretinere. O suma de bun simt , tinand cont ca, columbodromul are 4 angajati, din cauza programului de antrenamente. Si eu consider ca in momentul in care ai pretentii de la cineva si ceri o anumita calitate a muncii, trebuie sa-l si platesti proportional cu raspunderea ce o are.

 

Al doilea motiv a fost si este : CALITATEA porumbeilor . Avand o taxa de participare mai ridicata , participantii se vor gandi de vreo doua ori inainte pe care porumbel sa-l trimita. Se vor uita sa fie sanatos, cel putin clinic si dintr-o familie cat mai buna.

Eu am inceput acest proiect, in special pentru adevaratii jucatori de columbodrom. Nu vreau castig material din acest proiect, dar imi doresc sa adun pe cei mai buni si cel mai bun sa castige. Daca consideri ca taxa de 150 de euro nu o poti recupera printr-un premiu din cele 190, nu ai ce cauta in acest columbodrom. Daca tu nu ai incredere in porumbeii tai ca sunt cei mai buni, eu nu o sa pot sa-i fac campioni. Si mai este un aspect : educi si antrenezi mult mai usor un porumbel de calitate. E o placere .

Mai ganditi-va la un aspect : daca anul acesta vi se pare mult 150 de Euro de porumbel cum o sa vi se para la anul 250 de Euro si 2.000 de porumbei activi sau peste 3 ani 500 de euro si 3.000 de porumbei activi, sau 1.000 de euro si 5.000 de porumbei activi ?

Fiindca acesta este telul meu final : un columbodrom European care sa rivalizeze cu tot ce este in lume. EU TOT 12% din taxa de participare o sa o opresc pentru intretine. 88 % vor merge in PREMII .Vor creste valoarea premiilor si numarul lor. Calculele va las sa le faceti voi.

In ultimii ani am dovedit tuturor ca in Romania exista columbofili adevarati, ce sunt jucatori puternici pe intreg mapamondul, ,ca avem porumbei de o valoare reala si certa . HAI sa le dovedim impreuna ca avem si cel mai tare columbodrom !

Columbodromul este proiectat, pentru acest an,cu o lungime de 36 metrii liniari, 4 metrii adancime si 2.2 metrii inaltime, 2.000 de odihnitori, fata din sud, este complet ventilata, iar dusumeaua este la 1.5 metri inaltime, cu gratare metalice. Ce pica din hranitori, picat ramane. Sunt 12 compartimente, 16 camere de luat vedere interioare, permanent online si 4 principale exterioare. Fiecare compartiment are camera sa de luat vederi, din fata inspre spate, iar 4 sunt asezate pe capetele asa zisului hol . Porumbeii vor fi liberi sa circule unde vor de-a lungul columbodromului, dupa perioada de carantina. Inelele vor fi acoperite cu folie dupa perioada de carantina , cand vor primi si senzorul si se vor activa si trapele. In fiecare zi se poate urmari activitatea din intregul columbodrom si seara poti verifica daca porumbelul tau a intrat la culcare in cusca. Transparenta totala, nu povesti ce dau bine in reclama .

Latura pe care este construit columbodromul are 287 metri liniari, deci ii pot mari capacitatea oricand de 8-10 ori.

Va astept !

premii 2019

Europa Master Pigeons
Sediul : Mun.Falticeni, Str. Sucevei Nr. 91, Jud Suceava Romania
Telefon: 0747 332 163